Flere gode tilbud i løpet av sommer’n 2017

Betal inngang til Svømmehallen i dag og få dagen etter gratis t.o.m. 13. august

Vi viderefører tilbudet fra i fjor sommer, hvor vi gir gratis inngang neste dag ved forevisning av kvittering fra dagen før.

Dagen etter får du altså gratis inngang for like mange voksne og barn, som du har på kvitteringen fra dagen før.

Kjøp drop-inn-billett til Flerbrukshallen (idrettshallen) t.o.m. 13. august

Vi viderefører tilbudet fra i fjor sommer, hvor du kan kjøpe enkeltbilletter til idrettshallen (for en eller flere), og benytte hallarealet i lag med flere for ballspill, badminton, klatring, o.a.

Du/dere må selv stille med baller, bandykøller, badmintonracketer eller flue, da slikt utstyr ikke vil være tilgjengelig for utlån.Samme priser som for klatring, og billetten kan brukes til klatring, MEN husk at ved bruk av Klatreveggene i idrettshallen MÅ den ansvarlige ha BRATT-kort.

I sommer vil vi sette opp idrettshallen slik:

 • Bane 3 (nærmest klatreveggen) deles inn i 3 soner og kan brukes slik:
  • Bane 3A til Volleyball
  • Bane 3B til Basketball
  • Bane 3C til Badminton
 • Bane 2 vil i perioden frem t.o.m. 23. juli deles inn i 2 soner og kan brukes slik:
  • Bane 2A til Innebandy
  • Bane 2B til håndball, innefotball eller annet
  • F.o.m. 24. juli begynner LHK sesongoppkjøringen og vi tar da bort innebandyvantene fra Bane 2A, men det er da fortsatt mulig å spille håndball, innefotball eller annet utenom de tider LHK har reservert for trening (se kalender for Flerbrukshallen)

Isfjellet i Trønderhallen – ny badefasilitet for mer lek og moro i Svømmehallen

F.o.m. onsdag 27. juni og t.o.m. 13. august vil det være mulig å leke mer i Stupebassenget.
Trønderhallen har anskaffet et isfjell, som er en bassenginstallasjon for klatring, rutsjing, stup og hopp i Stupebassenget.Vi veksler på å ha isfjellet liggende i stupebassenget og stupebrettene stengt, og å ta ut isfjellet fra stupebassenget og å åpne for stupning fra stupetårnet.

Blir dette en suksess vurderer Trønderhallen å kjøpe isfjellet og bruke det i samme tider (og kanskje litt mer) som hinderløypa i Konkurransebassenget.

Trønderhallen har ambulerende is-salg ved badestranda på Røstad t.o.m. 13. august

Også i år vil Trønderhallen betjene badestranda på Røstad med salg av is, brus og kaffe.

Vi har anskaffet en is-sykkel slik at vi kan tilby større utvalg for hver runde på badestranda.

I år vil du KUN kunne betale med Vipps på badestranda, så last ned appen før strandturen, så er du klar til å få kjøpe forfriskninger på badestranda.Vil du betale med kontanter eller kort, vil det være mulig ved å besøke kafeen inne på Trønderhallen. Og der vil du også finne et større utvalg av noe å spise, kioskvarer, samt vår is-nyhet; Italiensk is i beger.

Dusj-, toalett- og garderobefasiliteter ved badestranda på Røstad

Alle som besøker badestranda på Røstad, kan i Trønderhallen sine åpningstider bruke idrettshallgarderobene 1 og 2 for omkledning og dusjing.
Og vi minner om at toalettene i korridoren mellom Svømme- og Flerbrukshallen Trønderhallen er tilgjengelige i våre åpningstider.