Vanngym i Trønderhallen

Vanngym er det samme som treningstimen 3T kaller Vann 45, og er trening i vann med instruktør og musikk.
En time er på 45 minutter, og inkluderer 15 minutter avslapning/fri-svømming i svømmehallen etter timen.

Dette er et samarbeid mellom 3T Levanger og Levanger arena KF.

Påmelding til Vanngym for Trønderhallens kunder – Klikk her!

NYHET!

F.o.m. 1. juli 2022: Det er innført nytt system for påmelding i linken ovenfor, og du melder deg på i vår nye kundeweb tronderhallen.goactive.com

Er du registrert kunde (altså har eget armbånd med klippekort eller periodekort), ber du om passord ved å klikke på “Jeg har glemt mitt passord”, så vil du få et passord tilsendt på e-post. Ønsker du å endre passordet du fikk, kan du gjøre det ved å logge inn på tronderhallen.goactive.com, holde muspekeren over navnet ditt øverst til høyre og velge “Min side”.

“Min side” inneholder oversikt over dine bookinger til gruppetimer, viser ditt periodekort/klippekort (gyldigheter og gjenstående klipp), aktiviteten din og det er mulig å endre f.eks. passord eller dine opplysninger.

  • Du kan booke plass til timen på forhånd, men kun f.o.m. 7 dager før timen du vil melde deg på.
  • Du MÅ hente ut deltakerbillett til Vanngymtimen i resepsjonen, før du går inn i Svømmehallen.
  • Du MÅ ha gyldig inngang til Svømmehallen for å delta på gruppetimen. Om du har klippekort, månedsbillett, halvårskort eller årskort, kan du bruke det ved inngang til Svømmehallen. Alternativt kan du kjøpe inngangsbillett når du henter deltakerbilletten til timen ved oppmøte i resepsjonen.

3T sine kunder melder seg på hos 3T Levanger, og benytter 3T sine garderober og inngang til svømmehallen ved deltakelse på Vanngym.